nlenfy

 Zonder wachtwoord inloggen Wind 10

Zonder wachtwoord inloggen en direct opstarten naar het bureaublad. Als u geen wachtwoord wilt instellen op uw Windows 8 of 10 computer dan kunt u het wachtwoord 'vast' instellen.

Automatisch zonder wachtwoord inloggen

Automatisch inloggen Windows 10

Druk op Windows-toets+R en geef de opdracht netplwiz gevolgd door Enter. Selecteer in het lijstje de gebruikersnaam waarmee je je automatisch wilt aanmelden. Verwijder pas nu het vinkje bij Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven (...) en klik op Ok. Windows vraagt om het wachtwoord dat bij het gekozen account hoort. Je moet dit twee keer intypen. Herstart je computer.

Automatisch inloggen Windows 8/8.1

Klik de gebruiker aan waarmee u automatisch wilt inloggen als u uw computer aanzet. Verwijder het vinkje bij gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven en bevestig dit met Ok. Geef uw wachtwoord twee keer op en sla de instellingen vervolgens op. Vanaf nu hoeft u geen wachtwoord in te vullen en zal de computer direct naar het bureaublad opstarten. U heeft net geleerd hoe u de aanpassing in Windows maakt om de computer zonder wachtwoord te laten opstarten naar het bureaublad. Er zijn echter nog een aantal manieren om je aan te melden bij een Windows 8 of 10 computer.

Pincode Instellen

Een Windows computer gebruikt standaard een wachtwoord om u aan te melden op uw computer. Deze opties omtrent de aanmeldprocedure vind u bij gebruikers. Dit onderdeel opent u in het startscherm van Windows 8 via de Charms-balk (sneltoets Win +C) waar u kiest voor Instellingen / pc-instellingen wijzigen / accounts. Onder aanmeldopties kunt u de instellingen het wachtwoord, de pincode of het afbeeldingswachtwoord bepalen en aansluitend instellen.