nlen

Dagaanbieding

»Barbie Fashionistas - Ultieme kledingkast | 

 Systeem herstel in Windows 

Windows 10

Standaard heeft microsoft systeemherstel uitgeschakeld, dat is niet zo mooi..
Rechtsklik op deze pc,
Ga naar eigenschappen, systeembeveiliging,klik op C schijf , configureren,inschakelen +/- 7% ,maken , klaar.
Heb je in iedergeval een backup voor systeemherstel achter de hand.
Heb je een probleem dan kun je naar systeem herstel, en een goed werkend syteem even terug zetten.

Systeemherstel gebruiken in  Windows7 Windows 10 .Hoe kan ik systeemwijzigingen, waardoor Windows niet meer goed werkt, ongedaan maken?

Met Systeemherstel kunt u terug in de tijd gaan voor instellingen van hardware en software in Windows. Het heeft geen invloed op persoonlijke data en bestanden, zoals e-mail, documenten of foto's. Windows 7 maken automatisch kopieën van belangrijke systeeminstellingen, configuratiegegevens en hardware-instellingen. Het is ook mogelijk om een dergelijke kopie, een herstelpunt genoemd, zelf te maken.

SYMPTOMEN

Uw computer werkt langzaam of niet naar behoren, of de huidige systeemconfiguratie vertoont problemen.

BELANGRIJK

Aan de hand van de volgende stappen kan Systeemherstel programma's en drivers verwijderen als deze zijn geïnstalleerd na de datum van het geselecteerde herstelpunt.

OPLOSSING

U kunt Systeemherstel gebruiken om systeembestanden en instellingen terug te zetten naar een tijdstip waarop het systeem goed werkte. Volg deze stappen voor uw besturingssysteem:

.

Windows 7:

1.Klik op Start, Alle programma's, Accessoires, Systeemwerkset (of Systemtools) en dan op Systeemherstel.

2.Systeemherstel geeft een aanbevolen herstel aan. Dit is het meest recent aangemaakte herstelpunt. Als u zeker weet dat het systeem goed werkte op die datum klikt u op Volgende; anders selecteert u Een ander herstelpunt selecteren. Hierdoor wordt een lijst met beschikbare herstelpunten op datum weergegeven. Selecteer een datum of een datum daarvoor waarop het systeem goed werkte en klik op Volgende.

3.Er wordt een bevestigingsvenster weergegeven. Klik op Voltooien om het herstelproces te starten. Het systeem wordt automatisch opnieuw opgestart als onderdeel van het herstelproces.