Omzetten van bestanden naar een ander formaat! 

 

Naar een formaat dat jouw programma's wel kunnen begrijpen!

 

Gek wordt je er van! Docx, wbmp, wiki, flv, mov, pdf, pptx en ga zo nog maar een poosje door. Bestandsformaten zat, documenten, filmpjes en afbeeldingen en wat er nog meer rondgaat op het Internet.

Op zich is dat geen probleem, tenminste, als... je de juiste programma's hebt die de bestanden kunnen openen en/of bewerken en dat is nou juist wat je vaak niet hebt.

De meeste bestandsvormen kun je omzetten (converteren) dit soort omzetprogramma's aan kunnen schaffen, maar ook dan zal je weer in de buidel moeten tasten, want vaak kunnen ze maar een handvol formaten aan en zal je meer dan één programma nodig hebben!

Dan maar euro's inleveren of... kan het anders?

Ja hoor, de gratis (online) Free File Converter!

Het is een Engelstalige web site, maar veel kennis van Engels heb je er niet voor nodig, klik op Convert File, klik op Bladeren onder Input File en kies bij Output Format het gewenste formaat.

Klik op Convert om het proces te starten.
Na het omzetten klik je op de knop onder: "Your file has been successfully converted, please click on the download button to download your file."


Is het te druk op de web site, of lukt het niet om het bestand om te zetten?

Probeer het dan eens met Convert files of Media-Convert
Behalve het omzetten van bestanden vind je op beide web sites ook een optie om filmpjes te downloaden van bekende en minder bekende  sites en... je raad het al, op te slaan in een formaat naar keuze.

 

ViaDennis laptop onderdelen